Utasbiztosítási
kedvezmény 2019

Spórolj a kuponnal!

Biztosítási kedvezmény

Biztositas.hu kupon kedvezmény

Utasbiztosításod árából 10% kedvezményre jogosító kupont adunk, melyet utasbiztosításod online megkötésénél használhatsz az egyik legnagyobb magyar alkuszportálon, a biztositas.hu-n! Használd a kedvezményt és spórolj!

Mivel a legtöbben akik külföldre utaznak nyaralni, kötnek utasbiztosítást, a kefallinia.hu segít benne, hogy olvasóink a legkedvezőbb áron tehessék ezt meg.

Ennek folyományaként speciális kedvezményt adunk Neked: ha használod a kefallinia.hu által biztosított kuponkódot, 10% kedvezményt kapsz utasbiztosításod árából - sőt ezt a kedvezményt nem csupán Te, de a Veled utazók is igénybe vehetik, évente többször is!

Miért köss utasbiztosítást?

Az nem is kérdés, hogy külföldre utazva kell-e utasbiztosítás, hiszen a biztosítási ajánlatok a nyaralás esetlegesen előre nem várt történései ellen védenek, pl. sok egyéb mellett magukban foglalják a poggyász-, baleset-, betegségbiztosításokat, vagy a külföldön történő kórházi ápolás költségét.

A Biztositas.hu online kalkulátorában a legnagyobb és legismertebb biztosítók ajánlatait és csomagjait hasonlíthatod össze, ahol percek alatt meg is kötheted a számodra szimpatikus utasbiztosítást. Aegon, Union, Colonnade, Groupama, Allianz, Mapfre, és több más biztosító csomagjai között tudsz választani: természetesen bármelyik ajánlatot is választod ki, jár Neked a kuponkedvezmény.
Biztositas.hu utasbiztosítási kupon kedvezmény

Hogyan tudom érvényesíteni a kedvezménykupont?

A 10% kuponkedvezményt az online módon, a biztositas.hu honlapon megkötött utasbiztosítások során tudod érvényesíteni. A rendszer a kedvezményes kuponkód beírásától kezdve már a kedvezménnyel számol, de a kedvezmény mértékét az ajánlatok ismertetésekor is látni fogod.

A kefallinia.hu kupon segítségével a kedvezmény minden megkötött utasbiztosításra jár: ha például egyszerre hárman köttök online utasbiztosítást, és használjátok a kuponkódot, mindegyikőtök megkapja a kedvezményt, hiszen a rendszer a teljes, három fős árból számolja az akciós árat!

A biztosítók utasbiztosítási ajánlatainak megtekintéséhez, illetve oldalunk kedvezményre jogosító kuponkódjának használatához kattints az alábbi szövegre vagy gombra:

Amennyiben a linkre kattintva automatikusan nem jelenik meg a kuponkódunk az ajánlatok listázásánál, vagy nem látod a kedvezményes árat, következő kódot írd be a kuponkód mezőbe, hogy a kedvezményed érvényesüljön:

KEFA-1234


A kuponkódot partnerünknél, a biztositas.hu-nál egy évben korlátlan alkalommal felhasználhatod akciós utasbiztosítás kötésére, így ki tudod használni a kedvezményt akár több utazás alkalmával is! A kedvezményt nyújtó kuponkódunk nem csupán Kefalónia szigetére utazás esetében érvényes, hanem más úticél esetében is: gyakorlatilag bármilyen utasbiztosítás online, biztositas.hu-n megkötésének alkalmával, 2019 december 31-ig.

Közösség
Kefalonia FORUM

Kefalonia FORUM
Kefalonia Facebook oldal

Kedveld a Kefalonia - Kefallinia oldalt, ahol képeket és videókat láthatsz idővonaladon Kefalóniáról.

Csatlakozz a Kefalonia FORUM facebook csoportba, ahol több ezer tag tölti fel képeit, élményeit, és cserél eszmét a szigetről nap mint nap: Kefalonia FORUM Facebook csoport

Kiemelt Partnerek


Personal Tours
Utazási iroda

Utazásban Partnerünk a Personal Tours, a kefalóniai nyaralások szervezője.

Utazási ajánlatok, mediterrán nyaralások, first minute és last minute akciók: www.personaltours.hu

Olympus
Fényképezőgépek

Nyaralásod megismételhetetlen pillanatainak megörökítője.

Élvezd a prémium képminőséget az Olympus cserélhető objektíves fényképezőgépeinek segítségével: www.olympus.hu

Társoldalak

Szeretsz utazni? Olvasnál még csodás tengerpartokról, lenyűgöző látnivalókról, hangulatos településekről? Az alábbi utazási portálokon is érdekes tartalom vár!

Lefkada strandok, látnivalók
Kréta látnivalói, strandjai, városai
Karpathos sziget információk
Parga, Görögország
Ciprus látnivalók, strandok