Kefallinia.hu - Kefalónia (Kefallinia) szigetének leírásokkal,
fényképekkel bővített honlapja

Az alábbi feltételek a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) weboldal használatát szabályozzák. A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) weboldal elérésével, böngészésével, használatával a honlap olvasója, böngészője (továbbiakban: Felhasználó) elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el a feltételeket. 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) szerkesztősége minden ésszerű erőfeszítést megtesz a weboldalon található adatok pontosságának és teljességének biztosítása érdekében, azonban nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért. A Felhasználó a weboldalon elérhető anyagokra kizárólag saját felelősségére hagyatkozhat. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weboldalon található leírások és adatok esetleges változásainak figyelemmel kísérése szintén saját felelőssége.

 

MÁS WEBOLDALAKRA MUTATÓ HIVATKOZÁSOK (LINKEK)

 

 
A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) weboldalon található hivatkozásokat követve előfordulhat, hogy elhagyja a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu)-t és rendszerein kívül található tartalmakhoz fér hozzá. A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) nem vállal felelősséget a harmadik felek által készített weboldalak tartalmáért, pontosságáért és működéséért. A hivatkozásokat jóhiszeműen eljárva bocsátjuk a Felhasználó rendelkezésére. A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) nem vállal felelősséget a hivatkozás által megjelölt, harmadik fél által készített weboldalakért, azok esetleges változásaiért. 

 

 SZELLEMI ALKOTÁSHOZ FŰZŐDŐ JOGOK, SZERZŐI JOGI INFORMÁCIÓK

 

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) honlapon publikált összes cikk, mondat, kifejezés, valamint a 'Kefallinia sziget' vízjelével ellátott képek szerzői jogvédelem alatt állnak.

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) honlapon található összes cikk, leírás, mondat, kifejezés felhasználásához, átírásához, más honlapon, dokumentumban, valamint bármilyen nyomtatott formában történő közléséhez a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) tulajdonosának feltétlen írásbeli hozzájárulása szükséges. Írásbeli hozzájárulás nélkül a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) cikkeinek, leírásainak, mondatainak, kifejezéseinek vagy képeinek átvétele nem engedélyezett.

A törvényben foglaltak szerint a szerzői jog értelmében írásbeli engedély nélkül tilos továbbá a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) cikkeinek, leírásainak, mondatainak, kifejezéseinek:

- többszörözése,

- terjesztése,

- más honlapon, weboldalon bárminemű felhasználása,

- nyomtatásban megjelenítése,

- katalógusban, prospektusban megjelenítése,

- nyilvános előadásban felhasználása,

- a nyilvánossághoz történő más cég, szervezet vagy magánszemély általi továbbközvetítése. 

Amennyiben a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) oldal bármely részének, cikkének, leírásának, mondatának, kifejezésének írásbeli engedély nélküli másolása, vagy átvételének ténye fennáll, az oldal tulajdonosa megegyezés szerinti kártérítésre igényt tart. A szerzői jog megsértése esetén, a megegyezés szerinti kártérítés bárminemű elmaradása okán az oldal tulajdonosa a jogi útra terelés jogát fenntartja. Szerzői jog megsértése esetén az oldal tulajdonosa a polgári peres úton történő jogi érvényesítést, a jogsértés helyreállítását, valamint kártérítési igény benyújtását kezdeményezheti. 

A jogvédett, oldalunkon található tartalom esetleges jogtalan felhasználását vitás esetben képernyőmentéssel, rendszergazdai igazolással, valamint ügyvédi ellenjegyzéssel is igazolhatjuk.

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) jogvédelmi információnak nem ismerete, vagy figyelmen kívül hagyása nem mentesíti az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye nélkül másolót a következmények alól.

 

FÓRUMSZABÁLYZAT


1. A fórumot használók elfogadják az alábbiakat: 

- Hozzászólásaik megfelelnek a honlap profiljának. 

- Tartózkodnak a jogszabályok által tiltott felhívás, közlemény, állítás közzétételétől, így különösen egyes emberek vagy embercsoportok sértésére alkalmas módon, azok neme, kora, nemzetisége, faja, származása, vallása, politikai meggyőződése szerinti megkülönböztetésétől. 

- Hozzászólásaik megfelelnek az emberi érintkezés és a kultúrált vita társadalmilag elfogadott normáinak.

-  Nem használhatja a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) fórumát arra, hogy olyan információkat tegyen közzé, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket. 

- Nem használhatják a Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) fórumát reklámtevékenység folytatására, sem burkolt, sem nyilvános formában. 

- A Fórumon hozzászólásokat elhelyezni csak a regisztrált felhasználók jogosultak.

- A Fórumon elérhető felhasználói és egyéb adatok és tartalom nem használhatóak közvetlenül vagy közvetve kereskedelmi tevékenység folytatására. 

- A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) a Fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért felelősséget nem vállal.  

- A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha egy adott hozzászólás saját – vagy más – jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti. 

- A felhasználók viselik a Fórum használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, beleértve többek között a más felhasználók által a Fórumon közzé - vagy elérhetővé tett káros tartalmak által az felhasználó számítógépes rendszerében okozott károkat és egyéb veszteségeket. 

- A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) oldal üzemeltetője és szerkesztősége fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a Fórumszolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza, vagy felfüggessze. 

 

Moderálási alapelvek

 

A Kefallinia.hu (www.kefallinia.hu) fóruma moderált. A moderátor alapvető feladata biztosítani a kulturált hangnemet és a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törli a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat, amely:

- akadályozza a fórumok rendeltetésszerű használatát,
- üzemeltető rendszerének, vagy bármely felhasználó számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásolja,
- pletykát terjeszt, harmadik személyről negatív véleményt nyilvánít,
- a Kefallinia.hu oldal bármely szabályzatának, feltételének nem felel meg,
- tartalma jogszabályba, vagy jelen etikai szabályzatba ütközik. 

A moderátorok minden esetben törlik a fórumról a kéretlen reklámokat, SPAM-eket.

 

Felhasználó által oldalunkra feltöltött képek, beszámolók jogvédelme

 

Felhasználó hozzájárul, hogy a Kefallinia.hu (www.kefallinia,hu) oldalra felhasználó által feltöltött képeket oldalunk cikkeinél, bemutatásainál, képgalériáinál felhasználhatjuk, illetve facebook oldalunkon a közösséggel megoszthatjuk. A feltöltött képek szerzői jogának tulajdonosa természetesen marad a feltöltő (szerző), azonban a feltöltött képekkel kapcsolatban oldalunkkal szemben anyagi követelése nincs.

 

Általános Szerződési Feltételek, Digitális útikönyv küldés

 
 
A www.kefallinia.hu (későbbiekben weboldal) a Vizi Zoltán E.V. tulajdona.

Székhelye: 5700 Gyula, Bárdos u. 14.

Ügyfélszolgálat e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Válaszadási idő e-mailen beérkezett megkeresésekre: 2 munkanap 
Számlaszáma: 11773339-06073798-00000000
Adószáma: 78347940-1-24

Regisztráció, adatkezelés


A weboldalon való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek, a gépedre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

Digitális útikönyv küldés megrendelése előtt nem szükséges regisztrálnod kell magad a rendszerben. A digitális útikönyv küldés rendelésnél a számla kiállításához szükséges adatokat kérjük el, azaz a neved, címed, és az e-mail címed. Az ÁSZF elfogadásával hozzájárulsz, hogy a vásárlásodról számlát állítsunk ki az általad megadott adatok alapján és a megadott címre kiküldjük azt. Az adataid megadása önkéntes, a számla küldése után rendszereinkből törlésre kerülnek.

Oldalunk az általad megadott adatokat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a digitális útikönyv küldésének megrendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek nem adja át. 

A digitális útikönyv küldésének megrendelése alkalmával a szerződéskötés nyelve magyar.

Megrendelés

E-könyv küldésének megrendelése után a rendszer a sikeres megrendelésről egy visszaigazoló e-mailt küld, melyben elküldjük Neked a fizetéshez szükséges információkat.

Fizetési mód


A fizetés kizárólag átutalással történhet. Az általad megadott e-mail címre megkapod az átutalás adatait, többek között bankszámlaszámunkat és egy fizetési azonosítót. A fizetési azonosítót az utalás megjegyzés rovatába kell beírni. A digitális útikönyv a kiegyenlítést követően maximum 48 órán belül továbbításra kerül számodra. Az azonosítókat a rendszerünk 30 napig tárolja, a ki nem egyenlített összegek, megrendelések azonosítóit a rendszer automatikusan törli.

Jogvédelem

A weboldal és a digitális útikönyv tartalma jogvédelem alatt áll, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti. A digitális útikönyv felhasználási feltételeiről itt olvashatsz.

Ügyfélszolgálat

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed, vagy problémád lenne, kérjük jelezd azt nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal a hét minden napján, a nap bármely időpontjában, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A beérkező emailekre maximum 2 munkanapon belül válaszolunk.

Elállás

Tájékoztatunk, hogy a digitális útikönyv küldés díjának sikeres kiegyenlítése után a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontjára való tekintettel nem áll módodban elállni.

Hatálybalépés, módosítás

Jelen Ászf hatálybalépésének időpontja: 2017.04.16. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre. 

 

Utazási ajánlatok a Personal Tours utazási irodától Kefalóniára
Personal Tours ajánlatok Kefalóniára

Ha szeretnél kényelmesen, szervezett keretek között, több mint negyed évszázados múltra visszatekintő utazási irodával utazni, bátran ajánljuk a Personal Tours utazási iroda Kefalóniára szóló ajánlatait.

Tovább...

Szállások Kefalónián egyéni utazóknak 2018
Kefalonia apartmanok, studiók egyénileg

Egyénileg tervezed 2018-as nyaralásod Kefalóniára? Több száz apartman és studio közül válogathatsz, melyeket települések szerint szedtünk sorba.

Tovább...

Utasbiztosítási kedvezménykupon 2018
Utasbiztosítási kupon kedvezmény 2018

Hasonlítsd össze a biztosítási kalkulátorral a legnagyobb biztosítók utasbiztosításait, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és kösd meg olcsóbban a kefallinia.hu kedvezményre jogosító kuponjával!

Tovább...

 

Kefalónia facebook

Csatlakozz Magyarország Kefalónia rajongó közösségéhez.

Facebook: Kefalonia - Kefallinia

Képek, videók, feltöltések, megosztások Kefalóniáról.

Tetszeni fog!

Kefalónia forum

 

Utazásban Partnerünk

Personal Tours
A kefalóniai nyaralások szervezője.

Fotózásban Partnerünk

Fotózásban Partnerünk az Olympus

Nyaralásod megismételhetlen pillanatainak megörökítője.

Kefalóniai apartmanok, studiók

Utasbiztosítási kedvezmény

A Kefallinia.hu utazásbiztosításodra 10% kedvezményt ad! A legismertebb magyarországi biztosítók utasbiztosítási kínálatából választhatsz, melyek közül bármelyik, általad kiválasztott, tetszőleges számú biztosításra jár a kedvezmény.

 

 Lefkada

Parga látnivalói és strandjai

Kréta nyaralás, utazás, látnivalók, strandok 

Karpathos látnivalók

Ciprus

Szeretsz utazni? Olvasnál még szép helyekről, hangulatos városokról, lenyűgöző látnivalókról?

Társoldalaikon is érdekes tartalom vár!

 

 

Kefalónia beszámolók

Honlapunk a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal látogatásával hozzájárulsz a sütik használatához. Fontos számunkra adataid biztonsága, adatvédelmi szabályzatunk itt olvasható: link.